Jeanette Schröder – van Nielen

 

Ik ben Jeanette geboren in een (toen nog) klein dorpje in Zuid Holland. Opgegroeid in een liefdevol gezin met, net als vele anderen, de nodige issues. Door  mijn opleidingen, persoonlijke ontwikkelingen zie ik wat mijn opvoeding mij heeft gebracht en hoe ik dat kan inzetten in mijn coaching.

Ik wil leven in liefde, geborgenheid, passie en in verbinding zijn met de ander. Gewoon vanuit wie ik ben in verbinding met mijzelf en jou!

Ik heb best een druk bestaan. Dat komt vooral omdat ik veel dingen interessant vind.  Ik volg regelmatig trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik geniet van het samen zijn met mijn man, onze zonen. Ik geniet van de wandelingen in de natuur. Elk jaargetij brengt een nieuw gevoel met zich mee.

Ik geniet van de bezoeken aan mijn ouders (gelukkig beide nog in goede gezondheid), mijn broer en zijn gezin. Ik geniet van de ontmoetingen met mijn vriendinnen. Ik geniet van de yoga lessen die ik sinds kort volg. Ik geniet van de plek waar ik woon. Alle ruimtes hebben hun eigen karakter en overal ben ik even graag. Ik schilder, zit zo nu en dan achter de naaimachine, luister naar muziek of mediteer.

De plek die helemaal van mij is, is mijn praktijk ruimte. De praktijk is aan huis waar ik kinderen begeleid om nieuwe vaardigheden te ontdekken en hoe ze deze kunnen inzetten.

Ik coach ouders doormiddel van de Kindertolk methode om hun nieuwe inzichten te geven in hun handelen.

In 2019 heb ik de opleiding afgerond voor opstellingen bij Hylke Bonnema “Het nieuwe opstellen”. Bij deze opleiding ben ik assistent geworden en begeleid ik de jaartraining en workshops.

Sinds december 2019 kun je bij mij ook terecht voor individuele opstellingen. Een mooie aanvulling naast het Kindertolken.

Ook verzorg ik opstelling-workshops voor grotere groepen. Deze zijn op aanvraag of per inschrijving.
De locatie is afhankelijk van de groepsgrootte. Dit kan zijn in Dronten maar ook daarbuiten. Zie hiervoor de agenda!

Ik voel mij een gelukkig mens en dat gun ik jullie ook!

 

Jeanette.